RULLGALLER

Alltech i Göteborg ABLänk till Google+

Rullgaller 

Alltech Rullgaller

Rullgaller AG 80-P (Perforering)

Detta rullgaller har mycket god genomsikt och hög säkerhet mot inbrott och skadegörelse.

Rullgaller AG 80-P har perforerade lameller av strängpressad aluminium för god genomsikt och lämpar sig bra för gallerior, skyltfönster, butiker, entréer och annat som kräver avskärmning. Det fungerar som ett säkerhetsgaller för att förhindra inbrott i olika miljöer.

Rullgallrets perforering skapar en välkomnande design och möjlighet till en god exponering av varor även under stängning.

Manövrering med tubmotor, med eller utan nödmanöver och styrningen sker med nyckelbrytare alt. vippbrytare. Rullgaller AG 80-P förses med kassettsystem som skyddar produkten i upprullat läge.

Rullgaller AG 80-P fungerar som ett säkerhetsgaller, testat och certifierat i EN 1627 class 3 samt SSF 012 gallerklass 2. Det är utrustat med två godkända lås av typen ASSA 411-35.

Våra rullgaller kan vid behov kompletteras med fallskydd, lås och låsövervakning.

pdf_buttonLadda ner produktblad

Länk till kontaktsida

 

Alltech Rullgaller

Rullgaller AG 80-S 

Rullgaller AG 80-S har utstansade lameller av strängpressad aluminium. Lamellprofilerna har en utstansning med hål 40×120 mm för god genomsikt.

Produkten är avsedd som inbrottsskydd, stängning och avskiljning. Rullgaller AG 80-S lämpar sig bra i gallerior, skyltfönster, butiker, entréer och annat där behov av avskärmning finns. Det fungerar som ett säkerhetsgaller för att förhindra inbrott i olika miljöer.

Rullgaller AG 80-S skapar med sin kombinationen av säkerhet och god genomsikt både kvalitet och trygghet.

Produkten kan manövrering med tubmotor (med eller utan nödmanöver) och styrning sker med nyckelbrytare alt. vippbrytare. Rullgallret förses med ett kassettsystem som skyddar produkten i upprullat läge.

Rullgaller AG 80-S kan vid behov kompletteras med fallskydd, lås och låsövervakning.

pdf_buttonLadda ner produktblad

Se fler bilder


 

 

 

Ett svar på “RULLGALLER”

Kommentera