Rullgaller AG 80-P (Perforering)

RULLGALLER AG 80-P (PERFORERING)
Slider

 

Rullgaller AG 80-P (Perforering)
———

Detta rullgaller har mycket god genomsikt och hög säkerhet mot inbrott och skadegörelse.

Rullgaller AG 80-P har perforerade lameller av strängpressad aluminium för god genomsikt och lämpar sig bra för gallerior, skyltfönster, butiker, entréer och annat som kräver avskärmning. Det fungerar som ett säkerhetsgaller för att förhindra inbrott i olika miljöer.

Rullgallrets perforering skapar en välkomnande design och möjlighet till en god exponering av varor även under stängning.

Våra rullgaller är en skräddarsydd lösning vilket innebär att den anpassas helt efter den miljön som ska skyddas. Det betyder att det inte finns några standardmått på våra rullgaller utan tillverkning sker utefter kundens behov.

Manövrering sker med hjälp av tubmotor och styrningen sker via nyckelbrytare. Gallermattan löper i styrskenor utrustad med glidlist för tyst och säker gång. Vid manövrering rullar gallermattan upp på ett valsrör med tubmotorn dold i valsröret.

Våra rullgaller kan vid behov kompletteras med lås, låsövervakning och fallskydd för ökad säkerhet och skydd.

Skyddsklassat rullgaller
I vissa fall vid inköp av rullgaller kan försäkringsbolaget du använder dig av föreskriva att ett rullgaller ska uppfylla ett visst skyddskrav. Rullgaller AG 80-P är testat och certifierat för att stå emot inbrottsförsök i EN 1627 class 3 samt SSF 012 gallerklass 2. När krav på skyddsklass föreligger utrustas rullgallren med två godkända lås av typen ASSA 411-35 alternativt bultlås.

pdf_buttonLadda ner produktblad          Kontaktbild till länk


Bildgalleri Rullgaller AG 80-P
———

Kommentera