Rullgaller AG 80-P (Perforering)

RULLGALLER AG 80-P (PERFORERING)
Slider

Rullgaller AG 80-P (Perforering)
———

Rullgaller AG80-P är en av vår storsäljare då produkten erbjuder hög säkerhet mot inbrott och skadegörelse, mycket god genomsikt samt snygg och stilren design.

Rullgaller AG 80-P har perforerade lameller av strängpressad aluminium. Perforeringen i lamellerna skapar en mycket god genomsikt för exempelvis exponering vid stängning. Produkten lämpar sig bra för köpcentrum, gallerior, skyltfönster, butiker, entréer och övrigt som kräver avskärmning. Det fungerar som ett säkerhetsgaller för att förhindra inbrott i olika miljöer.

Våra rullgaller har en skräddarsydd lösning vilket innebär att den anpassas helt efter den miljön som ska skyddas. Det betyder att det inte finns några standardmått på våra rullgaller utan tillverkning sker utefter kundens behov.

Manövrering sker med hjälp av tubmotor och styrningen sker via nyckelbrytare. Gallermattan löper i styrskenor utrustad med glidlist för tyst och säker gång. Vid manövrering rullar gallermattan upp på ett valsrör med tubmotorn dold i valsröret som är inbyggt i ett kassettsystem.

Våra rullgaller kan vid behov kompletteras med nödmanövrering, lås, låsövervakning och fallskydd för ökad säkerhet och skydd.

Skyddsklassat rullgaller
I vissa fall vid inköp av rullgaller kan försäkringsbolaget du använder dig av föreskriva att ett rullgaller ska uppfylla ett visst skyddskrav. Rullgaller AG 80-P är testat och certifierat för att stå emot inbrottsförsök enligt SSF 012 skyddsklass 2 och skyddsklass 3. När krav på skyddsklass föreligger utrustas rullgallren med två godkända lås av typen ASSA 411-35 alternativt bultlås.

pdf_buttonLadda ner produktblad AG 80-P        Kontaktbild till länk


Bildgalleri Rullgaller AG 80-P
———

Lämna ett svar