Rullgaller AG 80-S (Stansning)

RULLGALLER AG 80-S (STANSNING)
Slider

Rullgaller AG 80-S (Stansning)
———

Rullgaller AG 80-S har utstansade lameller av strängpressad aluminium. Lamellprofilerna har en utstansning med hål 40×120 mm för god genomsikt.

Produkten är avsedd för avskiljning och som inbrottsskydd efter stängning. Rullgaller AG 80-S lämpar sig bra i gallerior, skyltfönster, butiker, entréer och annat där behov av avskärmning finns. Det fungerar som ett säkerhetsgaller för att förhindra inbrott i olika miljöer.

Rullgaller AG 80-S skapar med sin kombinationen av säkerhet och god genomsikt både kvalitet och trygghet.

Våra rullgaller har en skräddarsydd lösning vilket innebär att den anpassas helt efter den miljön som ska skyddas. Det betyder att det inte finns några standardmått på våra rullgaller utan tillverkning sker utefter kundens behov.

Manövrering sker med hjälp av tubmotor och styrningen sker via nyckelbrytare. Gallermattan löper i styrskenor utrustad med glidlist för tyst och säker gång. Vid manövrering rullar Gallermattan upp på ett valsrör med tubmotorn dold i valsröret som är inbyggt i ett kassettsystem.

Våra rullgaller kan vid behov kompletteras med nödmanövrering, lås, låsövervakning och fallskydd för ökad säkerhet och skydd.

pdf_buttonLadda ner produktblad AG 80-S Kontaktbild till länk


Bildgalleri Rullgaller AG 80-S
———

 

Lämna ett svar